zaterdag 18 maart 2017

Heel wat te beleven in K2 👍

Na ons weekje rust (vakantie) zijn we er terug ingevlogen.
De eerste dagen zonder Anna, ze heeft haar been gebroken tijdens het skiën. Ondertussen komt ze in de voormiddag naar school. Fijn want we misten haar heel erg!

Schrijfdansen doen we nog vrolijk verder, we zitten nu aan het thema "de robot".

Op 8 maart trakteerde Kellog's ons op lekkere ontbijtgranen, voor de kindjes die het niet lusten zorgden we voor een boke. Super gezellig zo samen ontbijten! :-)

Tijdens WO leren we hoe we ons als voetganger moeten gedragen in het verkeer. Ons klasje kreeg een zebrapad zodat we konden oefenen.

Vrijdag 10 maart heb ik zelf geen zwemles moeten geven aan de kids. Juf Karen had 2 stagiaires die deze taak op zich namen. De perfecte gelegenheid om wat foto's en filmpjes te maken. Kijk dus maar snel in ons foto-album naar de flinke zwemmers!

Meester Ben stelde ons zijn vriendje voor: Bleu-Bot.
Spelen met Bleu-Bot helpt ons met ons ruimtelijk inzicht, logisch nadenken en zoveel meer en het is ook gewoon heel leuk! Kijk zelf maar hoe het werkt op dit filmpje:

En natuurlijk heeft ook K2 al genoten van de zonnige dagen! Meer van dat AUB!!!


Je ziet, er is altijd wat te beleven in K2!
Meer foto's en filmpjes van al deze activiteiten: zie "ons foto-album"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Beestenboel in A3 👍 Loeka is in de vakantie jarig. Maar haar ouders zorgden al voor een heel leuk feestje! Deze namiddag kwam boerderi...